اخبار برگزیده

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
سال1396
با همه فراز و نشیب‌هایش به پایان رسید و برگی دیگر از دفتر زندگانی ورق خورد. نفس سبز بهار ، الهام‌بخش خوبی جهت  تلاش در جهت رفع کاستی‌ها و واهتمام به خدمت صادقانه در سایه توجه به خصایل نیک انسانی است.
تلاش مسئولانه همکاران دانشگاه در سالی که گذشت ما رادر زمره موفق ترین دانشگاه های کشور  در جامعه دانشگاهی قرار داد.سالی که گذشت علی رقم مشکلات فراوان سالی به یاد ماندنی بود .افتتاح پردیس ،
 شرکتهای متعدد دانش بنیان ، کسب مقامهای برتر علمی، فرهنگی ورزشی ونهایتا"جذب حد اکثری دانشجو همه نشان از پویایی و حرکت در مسیر درست دارد،که در خور سپاس و تقدیر است و امیدوارم در پیشگاه الهی نیز مأجور افتد.
اخلاق و تفکر ،اخلاص و تعهد از  نیازهای ضروری  امروز جامعه ما است ،جامعه ای که دایعه ی دست یابی به ثریا را دارد  می بایست آسمانی بیاندیشد و آسمانی قدم بردارد.
اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن نوروز فرخنده سال1397به یکایک همکاران هیأت علمی، دانشجویان و کارمندان دانشگاه، با توسل به انفاس قدسی ائمه‌اطهار علیهم‌السلام توفیق روزافزون دانشگاه و سلامت و سعادت دانشگاهیان را از درگاه قادر متعال طلب می‌کنم.

من الله توفیق
دکتر منوچهر ططری