اخبار

مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی 98-1397 دانشگاه پیام نور واحد دلفان در سالن اجتماعات دانشگاه در یک فضای صمیمی با حضور فرماندار محترم شهرستان دلفان و سایر روسای ادارات سطح شهرستان ، ریاست محترم اساتیدو کارکنان دانشگاه ودانشجویان پیام نور دلفان ، بسیج دانشجویی ، نمایندگان و اعضای کانون های فرهنگی و انجمن های علمی برگزار گردید.

پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و استماع سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران،جناب آقای دکتر حافظی  ریاست محترم دانشگاه جهت عرض خیر مقدم به جایگاه رفته وضمن عرض سلام و خوشامد گویی خدمت فرماندار  محترم و کلیه مسئولین شهرستان و حضار گرامی  ، ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان را خدمت حضار محترم تسلیت گفتند . ایشان در ادامه ضمن اشاره به تاریخچه تاسیس دانشگاه پیام نور در سال 1367 به عنوان مولود انقلاب به تشریح مزایای تحصیل در دانشگاه پیام نور پرداختند . دکتر حافظی ضمن اشاره به شعار دانشگاه پیام نور " آموزش برای همه ، همه جا ، همه وقت "  کسب عناوین برتر دانشگاه پیام نور ، برگزاری آزمونهای استاندارد ، ارائه تسهیلات ویژه به دانشجویان ، تغییر محل آزمون ، کلاس های آموزشی تحت وب و ... را از مزایای تحصیل در دانشگاه پیام نور بر شمردند .

سرپرست محترم دانشگاه پیام نور سپس به بیان تاریخچه  تاسیس دانشگاه پیام نور واحد دلفان پرداخته و معرفی اجمالی از تعداد دانشجویان ، اساتید و کارکنان این واحد دانشگاهی را بیان نمودند .ایشان در پایان به بیان نکاتی در خصوص شروع ثبت نام تکمیل ظرفیت پرداختند .

در ادامه جناب آقای طولابی فرماندار محترم شهرستان با تبریک شروع سال تحصیلی جدید خدمت حضار گرامی به بیان تفاوت محیط دانشگاهی با سایر دوایر دولتی و آموزشی پرداختند . ایشان درادامه با بیان نکاتی زیبا و در خور توجه از مقام معظم رهبری ( مدظله العالی ) در خصوص برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و فعالیت تشکل های فرهنگی پرداختند .

فرماندار محترم شهرستان دلفان در ادامه با صبر و حوصله فراوان به تمامی سوالات دانشجویان پاسخ گفتند و با توجه به تاکید مقام معظم رهبری  خواستار برگزاری منظم کرسی های آزاد اندیشی  و جلسات پرسش و پاسخ و زنده نگهداشتن روح مطالبه گری در دانشجویان گردید.

تجلیل از دانشجویان برتر در حوزه های مختلف فرهنگی ، علمی ، ورزشی و ... از دیگر برنامه های مراسم بود .

در پایان مراسم نیز با همکاری شبکه بهداشت و درمان و جمعیت هلال احمر شهرستان دلفان ، ایستگاه ارزیابی سلامت و کلاس  آموزشی مبارزه با آنفوآنزا برگزار گردید.